Menu

Frokostmenu

fra 11:00 – 15:30

Smørrebrøds fad

Min. 2 personer

Lun fiskefilet m/ remoulade

Kryddermarineret sild m/ kapers og løg

Lun stegt sild i lage med Nyord sennep, syltet rødbeder

Rejer m/ et halvt æg og dild mayo

159,- per person

Smørrebrød

À la carte

Stjerneskud med smørstegt fiskefilet, dampet fisk, asparges (sæson), citron, rejer og rød dressing

149,-

Lun fiskefilet med remoulade og grillet citron

89.-

Æg og rejer med dildmayonnaise og radise crudite

89,-

Hakket tatar med æggeblomme, rødløg, kapers, pickles, peberrod

110,-

Kartoffel mad med løvstikkemayonnaise og friteret løg

75,-

Kryddermarineret sild med store kapers, rødløg og yoghurt

89,-

Lun stegt sild i lage med Nyord sennep, karamelliseret løgcreme, rødløg, brændt og syltede rødbeder

89,-

Veg: grillet hjertesalat med hollandaise skum og rugbrødssejl

75,-

Dessert

Gulerodskage med chokoladecreme

70,-

Nyord kringle med vaniljeis

85,-

Oste tallerken med 3 danske oste og knækkebrød

 125,-

Aftenmenu

fra 17:00 – 21:00

Start kanapé og amuse-bouche

3-retter 395,-

5-retters 695,-

efter køkkenchefens valg

Snak med deres tjener

À la carte menu
Forret

Skåret tatar af velfærdskvæg, vendt med Nyord sennep, skalotteløg, røget koldpresset rapsolie, serveres med Broken gel af fermenterede rødbeder, mayonnaise og gravet æggeblomme

100,-

Dampet blåmuslinger med muslingsauce skilt med olie

95,-

Brændt agurk med friske danske ærter, radiser, fermenteret agurk vinaigrette, osteskum og rugbrøds sejl.

85,-

Dagens Østers

29,-

Hovedret

Kød fra velfærdskød med confiterede løg, pom. Anna, selleripuré og sauce

195,-

Hvid fisk med rødbede spiral, rødbede puré, smørsauce skilt med rød olie og danske kartofler á part

195,-

Velfærdsgris med kartoffelmos og persillesauce

185,-

Kyllingbryst med cremet perlebyg, løgkompot med urter og peberrodsskum

185,-

Confiteret og stegt selleri med bagt spidskål, selleripuré og lun senneps vinaigrette

159,-

Dessert

Koldskåls panna cotta med rabarber sorbet og havre krokant

100,-

”Rabarberkage” med makron og hvid chokoladeskum og tørrede rosenblade

89,-

Blødende hjerte, vijus sorbet og crumble

95,-

Oste tallerken af 5 danske oste med kompot og knækbrød 

149,-

Petit four 2 stk. efter kokkens valg

45,-