Lollesgaard

Menu

Frokostmenu

fra 11:00 – 15:30

Smørrebrøds fad

Min. 2 personer

Lun fiskefilet m/ remoulade

Krydder marineret sild m/ kapers og løg

Lun stegt sild i lage med Nyord sennep, syltet rødbeder

Rejer m/ et halvt æg og dild mayo

159,- per person

Smørrebrød

a la carte

Stjerneskud med smørstegt fiskefilet, dampet fisk, asparges (sæson), citron, rejer og rød dressing

149,-

Lun fiskefilet med remoulade og grillet citron

89.-

Æg og rejer med dild mayo og radise cudite

89,-

Hakket tatar med æggeblomme, rødløg, kapers, pickles, peberrod

110,-

Kartoffel mad med løvstikke mayo og friteret løg

75,-

Krydder Marineret sild med store kapers, rødløg og yoghurt

89,-

Lun stegt sild i lage med Nyord sennep, karamelliserer løg creme, rødløg, brændt og syltet rødbeder

89,-

Veg: grillet hjertesalat med hollandaise skum og rugbrøds sejl

75,-

Dessert

Gulerodskage med chokoladecreme

70,-

Nyord kringle med vanilje is

85,-

Oste tallerken med 3 danske oste og knækkebrød

 100,-

Aftenmenu

fra 17:00 – 21:00

Start kanapé og amuse-bouche

3-retter 395,-

5-retters 695,-

efter køkkenchefens valg

Snak med deres tjener

A la carte menu
Forret

Skåret tatar af velfærds kvæg, vendt med Nyord sennep, skalotteløg, røget koldpresset rapsolie, serveres med Broken gel af fameteret rødbeder, mayonnaise og gravet æggeblomme

100,-

Dampet blåmuslinger med musling sauce skilt med olie

100,-

Brændt agurk med friske danske ærter, radiser, fermenteret agurk vinaigrette, osteskum og rugbrøds sejl.

85,-

Dagens Østers

29,-

Hovedret

Kød fra velfærds kød med confiteret løg, pom. Anna, selleripure og sauce

195,-

Hvid fisk med rødbede spiral, rødbede puré, smør sauce skilt med rød olie og danske kartofler a part

195,-

Velfærds gris med kartoffelmos og persillesauce

185,-

Kylling bryst med cremet byggryn, løgkompot med urter og peberrods skum

185,-

Confiteret og stegt selleri med bagt spidskål, selleripuré og lun senneps vinaigrette

159,-

Dessert

Koldskåls panna cotta med rabarber sorbet og havre krokant

100,-

”Rabarberkage” med makron og hvidchokoladeskum og tørret rosenblade

89,-

Blødende hjerte, vijus sorbet og crumble

95,-

Oste tallerken af 5 danske oste med kompot og knækbrød 

125,-

Petit four 2 stk. efter kokkens valg

45,-